Klímakereső

Inverteres:

Akciós:

Árfekvés:
- Ft
Gyártó:

Kivitel:

Energiaosztály:

Hűtendő alapterület:
-

Akciós split klímák

Előző akciós készülék

Gyártó: Hitachi

Típus: SHIROKUMA RAS-25WX8W/RAC-25WX8N

Ár: 185 500 Ft

Inverteres-e: Inverteres

Energiaosztály: AA

Teljesítmény: 0.9 - 3.1 kW

Zajszint: 20/45 dB

Következő akciós készülék

Vásárlási tanácsok


Melyiket válasszam?

Az elmúlt évek kánikulái, illetve a meteorológusok által prognosztizált, az elkövetkező évek várhatóan szintén nagyon meleg nyarai miatt ugrásszerűen megnőtt a háztartási hűtőkészülékek iránti igény.

tovább »Helyi adottságok

Az épület jellege, a hűteni kívánt helyiség elhelyezkedése nagyban befolyásolja az alkalmazhatóságot.

tovább »Ár/minőség arány

A splitekről általában elmondató, hogy nem rövid távra vásároljuk őket.

tovább »


Újdonságok


NORD MOJAVE Split Klíma


 

NORD MOJAVE Klímaberendesés egyesíti , az eleganciát ,exkluzivitás ,teljesítmény egy készülékben.A Nord csúcskategoriás készülék azoknak készül, akik kompromisszummenetesen  szeretnének hideget varázsolni otthonukban! Az elegáns és ultra vékony desing mellé kiemelkedő teljesítmény és hatékonyság , valamint szinte hangtalan müködés társul! A világon egyedülálló, akár 1Hz-re is leszabályozó N10 Inverter technológiának köszönhetöen a készülék a lehető legkisebb fogyasztás mellett is , képes elérni a megfelelő teljesítményt még a nagy meleg nyári napokon is!


SAMSUNG JUNGFRAU-K Split klíma


 

SAMSUNG Electronic 2011 új modelje Jungfrau-f. Ön úgy tud klímájával energiát megtakarítani, hogy közben megfelel a legmodernebb belsőépítészeti irányzatoknak is. A Samsung legújabb klímája sötét gyöngyházfényezéssel és speciális bevonatával fényűző megjelenést kölcsönöz az otthonának. Tegye gyönyörűvé környezetét alacsony energia felhasználással.Nulla készenléti teljesítmény igény a klíma majdnem 0 W–ot fogyaszt kikapcsolt állapotban. Az eredmény mintegy 90 %- os megtakarítás.Full HD szűrőA full HD szűrő a por, allergének és baktériumokakár 90 %-át is képes megszűrni.


LG ARTCOOL Split Klíma Új


 

LG Electronic 2011 ARTCOOL Alpa Style formaterv , új dna finom, és mégis nagy teljesítményű , Hi-tech formavilág!

Az inverter technológia, a BLDC motor technológia és az LG egyedülálló új Skew Fan technológiája a világ
legalacsonyabb, 19 dB-es zajszintjét érte el. Az új Éjszakai üzemmódnak köszönhetően otthonát többé nem
terhelik a légkondicionáló keltette zajok. A antivírus és antiallergén szűrő segítségével az LG légkondicionáló kiszűri
a levegőbe került vírusokat, mint pl. a H1N1-et, bizonyos modelleknél. Az LG három rétegű levegő szűrője három különböző szerves betétet tartalmaz, amelyek megkötik a kellemetlen szagokat, így biztosítva az állandó frissességet otthonában. Három szinváltozatban elérhető:tükör ,ezüst , fehér


MIDEA X SUPER DC Split klíma


 

MIDEA Electronic 2011-évi újdonsága prémium x-sorozat Plazma szűrővel , super inverteres magas cop:5,5 értékkel !

3D DC Inverter technológia a hatékony és csendes üzem érdekében

Kompresszor:Legújabb fejlesztésű DC Inverter kompresszor motor, iker-forgórész a kiegyensúlyozott és
gazdaságos működés érdekében.Egyenáramú kültéri ventillátormotor:Kevesebb mint 40W fogyasztással
Egyenáramú beltéri ventillátormotor:Kevesebb mint 10W fogyasztással

DC Inverter 180° szinuszhullám modulációval A korábban elterjedt 120° négyszögjel modulált

DC Inverter technológiávalszemben a 180° szinusz moduláció előnyei

• Szélesebb frekvencia és feszültségtartományban alkalmazható szabályzás

• Hatékonyabb energiamegtakarítás• Csendesebb üzem, kevesebb vibráció

• Stabil, megbízható működés


MIDEA HRV hővisszanye


 

Lakóterek, irodák, közösségi helységek energiatakarékos szellőztetésére használható berendezés

A készülék különleges kémiai kezeléssel gyártott papír alapú hővisszanyerő egységet tartalmaz, amely jó hatásfokú párakiegyenlítést és hőenergia - visszanyerést biztosít.
Ebben az egységben történik a beszívott friss levegő és a helységből kidobott, elhasznált levegő közti energiacsere.
Téli üzemben a friss levegő energiát vesz fel ( ezáltal kevesebbet kell költeni annak komfort hőmérsékletre való fűtésére ), nyári üzemben energiát ad le a hűtőtt levegőnek ( légkondicionáló megléte esetén )


LG MAESTO Split klíma


 

Az LG Electronics termékválasztékában számtalan invertertechnológiájú légkondicionáló található, többek között a népszerű, prémium kategóriás ART COOL Gallery modell is. Az Invertertechnológiának köszönhetően akár 44%-os energia-megtakarítást is elérhetünk a hagyományos légkondicionálókkal szemben. Az LG újdoságként mutatja be a Maestro modellt. A világ első alumíniumborítású légkondicionálója az LG legújabb fejlesztései közé tartozik .A Super Inverter technológiával rendelkező hűtő-fűtő Maestro model (S09AQ, S12AQ) minden tekintetben csúcskategóriás.Az LG mérnökei NEO-Plazma légtisztító rendszerrel, háromszoros levegőszűrővel és allergiamentesítő szűrővel is felszerelték, hogy a készülék kellemes hőmérsékletet, optimális páratartalmat, allergiamentes friss levegőt biztosítson a lakásban, mindezt kimagasló energiahatékonyság mellett!


LG HERO Split klíma


 

LG Electronics , 2010 év elején megjelent új terméke .A beltéri alvás üzemmódban rendkívül alacsony zajszintje nyugodt, csendes háloszobai vagy irodai környezetet biztosít önnek. Alvás üzemmodban mindössze 20dB! A szupercsendes ventillátornak és kompresszornak köszönhetően kültéri egység zajszintje is mérsékelt!

Skew Fan, az LG új technológiája légkondicionálók ventilátora az újonnan kifejlesztett és szabadalmaztatott (rézsútos ventillátorlapát) technológiát alkalmazza , a döntött lápátéleknek köszönhető jelentösen csökken hőcserélő zajszintje, és extrém csendes hűtést biztosit


MIDEA VIDA Split klíma


 

MIDEA Electronics, 2010 év elején megjelent új terméke. On-of és Inverteres változatban kapható, mind a két változatban, nagyon jó hatásfokkal rendelkezik az MS9V-sorozat! Az egyszerű és egyben, esztétikus megjelenésű beltéri egység, jó választás, lakások, irodák hűtés illetve fűtésére (Átmeneti idő) !


MIDEA HMV (Háztartási meleg víz) TERMELÉSRE


 

Teljesítménye:6,5kW

Müködési tartomány:-20c tól +43c ig

Tároló:Zománcozott üveg , rozsdamentes acéltartály


MIDEA KOMPAKT folyadékhűtő


 

Szivattyús kivittel , fix kompresszoral .

Teljesítmény hűtés/fűtés:10/11,7 kW

Teljesítmény hűtés/fűtés:14/15,2 kW

Teljesítmény hűtés/fűtés:25/32,0 kW


MIDEA MINI folyadékhűtő


 

Szivattyús kivittel, Digital Scroll vagy fix kompresszoral.

Digital Scroll:Folyamatos teljesítményszabályzás 10%-100% - Hosszú élettartalom - Alacsony elektromágneses interferencia - Hosszútávú energiamagtakarítás - Copeland gyártmányú kompresszor -


LG ECO V hővisszanyerő


 

LG kifejlesztette az ECO V nevű termékét, lakások, irodák, helységeinek a gazdaságos szelőztetésére. Mert mikor szelőztetünk egy lakás helységét, vagy akár egy iroda helységéről is legyen szó ,az ECO V az elhasznált levegő hőenergiáját adja át , nagy hatékonysággal (itt legyen szó hűtőt vagy fűtőt levegőről) a benne levő keresztirányú hőcserélő segítségével, a kintről  beszívott frisslevegőnek !


A készülék elérhető:250m3-1000m3-ig.


OZONE sík napkollektor


 

Az OZONE sík napkollektorok masszív időjárás álló alumíniumprofilokból készített erős keretekben helyezkednek el. Magas hőfokon a keret felületére égetett anyag hosszú távú időjárási körülményeknek ellenálló bevonatot képez.
KOLLEKTOR
A titánium bevonatú abszorberlemez (amelynek bevonata olyan porózus szerkezetű, sötét lila réteg, amely a napsugárzást közel 100% -ban elnyeli, és ugyanakkor megakadályozza a veszteségetjelentő visszasugárzást) hátoldalán vörösrézcső csőhálózat található,melyet fejlett ultrahang technológiával rögzítenek. Ebben a rézcső hálózatban áramlik a hőtovábbító folyadék, mely elszállítja a kollektorban termelt hőt a víztartályba. A folyadékot a téli időszak miatt fagymentessé kell tenni, ezért fagyálló koncentrátumot használunk a rendszer napkollektoros körében. Erre a legalkalmasabbanyag a polipropilén glikol, mely nem mérgező és jól ellenáll a magas hőmérsékleti ingadozásoknak is. A kollektorban az aszborberlemez alatt hőszigetelés található, mely megakadályozza a megtermelt hő elvesztését. A napkollektort felülről egy speciális, biztonsági üveg védi, amely igen rugalmas, fémben szegény edzett üveg és nagy a fényáteresztő képessége. A kollektor teste, kerete a beépítés módjától függetlenül nagy szilárdságú alumíniumötvözet. A kollektortest szerelhető kivitelű. Az OZONE sík kollektor könnyen integrálható a különböző tető fajtákba. A beépítés megkönnyítéséhez szerelő készletek állnak a rendelkezésünkre. Ezeknek a készleteknek a segítségével a kollektorok biztonsággal rögzíthetőek. Mindezen tulajdonságoknak köszönheten biztosítható az a kivételes hőhasznosítás, amire az OZONE síkkollektorok képesek.


OZONE hőcsöves rendszerű, vákuumcsöves napkolektor


 

A hőcsöves (heat-pipe) rendszerű vákuumcsöves napkollektorok használatának egyik legfontosabb előnye, hogy nem csak napsütéses időben hanem szórt fény esetén is képesek hőt termelni. További előny, hogy a kollektor részegységei kis helyen elférnek ezáltal bonyodalmak nélkül a telepítés helyszínéreszállíthatóak

Mivel a vákuumcsöves kollektorok a telepítés helyén kerülnekösszeállításra, így a szállításhoz és mozgatásához egy szerelő és egyszokványos gépjármű elegendő. Ezzel megtakaríthatóak a nagyobb rendszerek esetén a daruzási és szállítási plusz költségek. A kollektorok a helyszínen egyszerűen és gyorsan összeállíthatóak.
A hőcsöves rendszerű vákuumcsöves kollektorok további előnye,hogy a csövek különállóan csatlakoznak a gyűjtőbe, így az esetleges meghibásodások, törések esetén azok egyesével a rendszerleállítása nélkül cserélhetőek.


OZONE levegő-levegő vagy levegő-viz hőszivattyú


 

OZONE terméke, egy három egységből álló split rendszer, amely áll egy Inverteres kültéri, és kettő darab beltéri egységből. Az egyik beltéri, egy normál oldalfali, a másik egy meleg víztároló.
Az egység alkalmas hűtésre-fűtésre (oldalfali beltérivel), vagy háztartási meleg víz előállítására.
Nyáron ingyen tudunk vele meleg vizet előállítani, mert a bel térből elvont hőt a tárolóba szálija.  
Az OZONE, egy kedvező árfekvésű meleg víz előállítására is alkalmas split rendszerű terméket hozott létre. Négy különböző teljesítmény tartományba van a forgalomban (2,5; 3,5; 5; 7kW)


LG THERMA-V Levegő víz hőszivattyú


 

Átfogó megoldás a fűtésre A Therma-V megoldás a fűtésre és a meleg vízre, de nyáron hűthetünk és akár a nap energiáját is felhasználhatjuk vele. A Therma-V egy átfogó megoldás melegvíz tárolóval és napkollektorral kombinálva. Emellett hagyományos kazánnal együtt, a két egység teljes alternatívát nyújt a hőmérséklet függvényében. Ha padlófűtést használunk új lakásunkban, a meleg lágyan árad szét otthonunkban és kényelmesebbé, egészségesebbé teszi azt úgy, hogy még a fan-coil egységek, vagy radiátorok sem foglalnak el helyet a lakótérből. Ráadásul a lakás felújításakor az alább felsorolt előnyökkel is számolhatunk. Alacsony üzemelési költség A Therma-V ingyen energiát használ inverteres szabályozással kombinálva. Így sokkal hatékonyabb, mint más fűtési megoldások. Akár olaj-, akár gázkazánt, akár elektromos fűtést használ, azonos a végeredmény a leadott teljesítmény szempontjából. Azonban a Therma-V egységnyi befektetett teljesítmény hatására négyszeres fűtőteljesítményt szolgáltat. Ez egy lényeges jellemzője az LG inverteres szabályozással kombinált levegő - víz hőszivattyújának. Az elektromos áram stabil a gáz, vagy olaj árához viszonyítva, de jelentős összeget takaríthatunk meg a hőszivattyú alkalmazásával.


HITACHI AQUAFREE Levegő víz hőszivattyú


 

HITACHI AQUA-FREE rendszer egy hőszivattyús fűtési rendszer télre és egy részleges hűtési rendszer nyárra. A rendszer tartalmaz egy inverter szabályozású hőszivattyús kültéri egységet és egy hidraulika modullal ellátott beltéri egységet. A hőszivattyú elnyeli és továbbküldi a hőt a kültériből a hidraulika modul felé amely szétosztja a lakásban az AQUA-FREE modul segítségével radiátorokra, sugárzó padlófűtésre, esetleg úszómedencék vizének fűtésére.
Az AQUA-FREE légkondicionáló rendszer a legújabb kutatásoknak megfelelően maximális előnyöket nyújtó és a legattraktívabb rendszer jelenleg a piacon.
Az AQUA-FREE rendszer maximális kényelmet, magas megbízhatóságot, szigorú dizájnt, alacsony villamos fogyasztást és kis telepítési terület igényt nyújt felhasználójának.


FUJITSU WATERSTAGE Levegő víz hőszivattyú


 

  Fujitsu General magyarországon, 2009-április elején mutatta be a Fujitsu Waterstage nevű levegő-víz hőszivattyúját. A berendezés képes fűteni, hűteni, meleg vizet készíteni. A legnagyobb teljesítményű gép a kínálatban 16 kW-os. A hőszivattyú osztott kivitelű, a kültéri egység rendkívül halk, inverteres kivitel, a beltéri puffertartállyal ellátott, kiegészítő fűtéssel, Siemens automatikával felszerelt. A Siemens automatikának köszönhetően minden családi házas gépészeti alkalmazás kiválóan szabályozható, és ezekre az alkalmazásokra több gyári opció is rendelkezésre áll: melegvíz-készítés, több fűtési kör.
Figyelemreméltó a kondenzátornak alkalmazott hőcserélő megoldás, amely rozsdamentes puffertárolóban elhelyezett gyűrű keresztmetszetű koaxiális csőspirál. Ez a kivitel igen intenzív hőcserét tesz lehetővé, nem érzékeny szennyeződésekre, nyomásvesztesége minimális. A Fujitsu Waterstage teljes rendszert kínál, amely rugalmasan alkalmazkodik akár meglévő, akár új épületekhez is.


DAIKIN URURU Multi split klíma


 

Az Ururu Multi-split hőszivattyús rendszer egyedülálló a konfort fűtés, hűtés, párásítás és frisslevegő-keringetés terén. DAIKIN forradalmi Ururu technológiájával kölön vízcsatlakozás nélkül lehetséges a párásítás. A rendszer két stílusos, modern oldalfali beltéri egységen keresztül juttatja be a friss, tiszta levegőt a helységbe. A beltéri egységek funkciói között megtalálható a 2 zónás intelligens szem, ami a légáramlást olyan helyre irányítja a helységben, ahol nem érzékeli senki jelenlétét, és a 3D légáramlás-funkció, amely egyesíti az automatikus és vízszintes légterelést, hogy a hideg/meleg levegő áramlása még a nagy terek sarkaihoz is eljusson. Két oldalfali beltéri egység csatlakoztatható egy Multi kültéri egységhez. Mindegyik beltéri egység külön szabályozható. Az oldalfali beltérik négy méretben (2,5: 3,5: 4,2: 5kW hűtési teljesítménnyel),a kültérik két méretben (4-5kW hűtési teljesítménnyel) kaphatók. Az Ururu Multi kültéri egysége csendes, és a swing inverteres kompresszornak köszönhetően nagyon gazdaságios!


MIDEA párátlanitó


 

Lakások, irodák, pincék stb. kisebb helységek páratartalmának csökkentésére.

A készülék beépítet, víztartállyal rendelkezik, ha a tartály megtelt, a készülék meg ál és figyelmeztető jelzést ad ki.

A készülék mobil, nem helyhez kötött, bárhol elhelyezhető a helységben.

A Párátlanítási teljesítménye 20L/nap


MICROWELL Oldalfali uszodai párátlanitó


 

A készülék alkalmas beltéri uszodák, pezsgőfürdök, szaunák, esetleg mosodák, szárítok levegőjének kiszáritására nem poros környezetben.

A Microwell DRY 300i Silver alkalmas 30m2, az 500i Silver 60m2, beltéri úszómedencék légszárítására 15-35 C hőmérséklet mellet.

A páratartalom szempontjából optimális a 2-3 C magasabb hőmérséklet az uszoda vízénél.

A beépített higrosztát a készülék burkolatán található. A higrosztát a beszívott levegő páratartalmát érzékeli és a beállított értéktől függően kapcsolja a kompresszort.

Az uszoda helységének optimális nedvességtartalma kb.55-65%. A levegő relatív pára nedvesség tartalmának ezen érték alá való csökkentése nem ajánlott sem fiziológiai sem épület fizikai szempontból, ráadásul többlet energia fogyasztással jár. A higrosztát beállítását a felhasználó végzi.


CLIVET ELFOEnergy Horus Levegő víz hőszivattyú


 

A hőszivattyú alkalmazása esetén Ön alacsony külső hőmérsékletnél is jó hatásfokkal fűthet.

A rendszert alkalmazhatja padlófűtés/hűtés, fan coil-ok, és használati melegvíz (HMV) előállitásárta is.

A Horus az energia takarékosága mellett még hihetetlenül halkan is működik, ezért ideális megoldás ott is ahol nagyon szigorú akusztikai megkötéseknek kell megfelelni.

A berendezés telepíthető az installációtól távoli helyekre is például a kert végébe. Tökéletes megoldás családi házak, lakások fűtésére.

A hőszivattyú összes technikai elemét eltakarja az elegáns burkolat. Az átgondolt stuktúra védi a hőcserélőtet a széltől és a hótól, a direkt légáramlás a talaj felé van irányítva, nem zavarja a szomszédokat a légáram és az esetleges zaj.

- HMV készít akár 60C-ig
- Üzemvitel akár -15C-ig
- Csendes üzem, szigetelt burkolat a zajcsökkentés érdekében
- Új multifunkcionális szobai billentyűzet
- Időzithető termosztát
- Épületfelügyeleti redszerhez kapcsolható
- A készülék 6,1-23 kW-ig (fűtő)teljesítményben kapható.

© A-Klima Kft. 2011. | 2315 Érd, Ipartelep | Tel: +36/70-243-6998 | E-mail: info@a-klima.hu